Gratis les DigiVitaler

REGIO – In de bibliotheek wordt de komende weken DigiVitaler gegeven, een les waarin verschillende vormen van digitale zorg aan de orde komen. Bijvoorbeeld Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

Zorg en gezondheid zijn meer en meer digitaal te regelen, via de computer, tablet of telefoon. Digitale zorg is handig, omdat het minder tijd kost en alle gegevens altijd paraat zijn. In het lesprogramma DigiVitaler kan iedereen kennismaken met digitale zorg en ermee leren omgaan. Deelnemen aan DigiVitaler is gratis. Aanmelden kan in de bibliotheek, bij het infopunt, of via www.bibliotheekdalfsen.nl

Data en tijden

Dalfsen: donderdag 13 april, 19.30-21.00 uur
Nieuwleusen: maandag 24 april, 19.30-21.00 uur
Lemelerveld: woensdag 3 mei, 19.30-21.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.