Gegidste stadswandeling

OMMEN – Op donderdag 20 april vindt de eerstvolgende wandeling van Wijz Welzijn Ommen plaats. Deze stadswandeling – onder leiding van Harry Woertink – staat in het teken van Ommen 775 jaar stadsrechten (1248-2023). In het komende jaar vinden er in het kader van dit thema diverse festiviteiten plaats, maar Harry Woertink, bestuurslid van de stichting 775 jaar stadsrechten neemt de deelnemers tijdens deze wandeling alvast mee langs diverse historische plekken in Ommen. De wandeling start op De Voormars om 9.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten voor deelname: 1,50 euro p.p. Na afloop van de wandeling is er gelegenheid samen koffie te drinken in Het Paviljoen aan de Vechtkade 1 (voor eigen rekening). Bel voor meer informatie naar: 0529-452545. Zie ook

www.ommen775jaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.