Geert Tichelaar nieuwe hoofdtrainer S.C. Lemele

0256003_Ondertekening_contract_17-4-23_vlnr_Hans_Kleinlughtenbeld_voorzitter__Geert_Tichelaar_en_Henry_Krijt_Technische_Commissie.jpeg
Ondertekening contract v.l.n.r. Hans Kleinlughtenbeld (voorzitter) Geert Tichelaar en Henry Krijt (Technische Commissie).

LEMELE – In het nieuwe voetbalseizoen start Geert Tichelaar als hoofdtrainer bij S.C. Lemele. Hij volgt per 1 juli 2023 Harry Warmelink op. Tichelaar heeft een contract getekend voor één seizoen.

Het bestuur en de spelersraad van S.C. Lemele zijn erg enthousiast over de keuze van de nieuwe hoofdtrainer. Henry Krijt van de Technische Commissie omschrijft Geert Tichelaar als ambitieus, interessant en vernieuwend.

Trainerservaring

Tichelaar brengt zo’n vijftien jaar trainerservaring mee naar Sportpark Zandeinde. Van 2011 t/m 2019 was hij actief als trainer bij Zwolse voetbalclub Be Quick’28. Waarvan de laatste tweeënhalf jaar als hooftrainer Vrouwen 1, met wie hij promoveerde naar de Topklasse. Sinds november 2019 is hij jeugdtrainer bij JO19 van SJO FC Dalfsen, een samenwerking in de jeugd tussen ASC62 en SVD, waarmee promoveerde naar de vierde divisie. Daarnaast was Tichelaar ook actief als trainer van de meiden O16 van PEC Zwolle. De Heren 1 van S.C. Lemele wordt zijn eerste mannelijke senioren elftal.

De nieuwe hoofdtrainer heeft er zin in: ‘’Ik kijk er enorm naar uit om volgend seizoen te starten als hoofdtrainer van S.C. Lemele. Deze club past heel goed bij de volgende stap die ik wil maken in mijn trainersloopbaan. Ik ben dan ook blij dat S.C. Lemele mij deze kans bied. Ik ben zeer gemotiveerd om er samen met spelers en staf een mooi seizoen van te maken.’’

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.