DLL peilt behoefte aan een dorpsdeelauto

LEMELERVELD – Duurzaam Leefbaar Lemelerveld (DLL) is verheugd aan te kondigen dat zij op 8 juli haar 10-jarig jubileum viert. Graag wil zij vanwege deze mijlpaal iets geven aan Lemelerveld en daarom is besloten te onderzoeken of er interesse is in een deelauto.

Zo’n dorpsdeelauto is een auto die door meerdere mensen kan worden gebruikt en gedeeld. Dit kan helpen om kosten te delen en uitstoot te verminderen. DLL denkt dat dit een mooie aanvulling zou zijn voor Lemelerveld en wil graag weten of er interesse is vanuit dorpsgenoten.

Doelgroep

Als doelgroep denken ze aan mensen die nu geen auto hebben. Maar ook mensen die overwegen hun tweede auto weg te doen, omdat ze er eigenlijk te weinig gebruik van maken. Of mensen die in aanloop naar een eigen elektrische auto de deelauto een poosje willen uitproberen.

Om de interesse te peilen, zijn de leden de komende zaterdagen op het dorpsplein aanwezig om meer informatie te verstrekken over de voordelen van een deelauto en om vragen te beantwoorden. Zij nodigen belangstellenden van harte uit om zaterdag 22 april tussen 11.00 en 12.00 uur langs te komen en met hen hierover te praten. Men kan dan ook de dorpsdeelauto van Hoonhorst te bewonderen. Een vrijwilliger van Duurzaam Hoonhorst is aanwezig om alles over de auto en de ervaringen in Hoonhorst te vertellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.