B+B Personeelsdiensten Ommen staat te springen om nieuwe medewerkers

(Advertorial)

OMMEN – B+B Personeelsdiensten is inmiddels alweer ruim twee jaar actief in Ommen.
In die twee jaar is er veel gebeurd. Marco en Dick zijn dankbaar voor de samenwerking met de medewerkers en de klanten.

Goed verdienen, leuk werk

Naast fulltime medewerkers heeft B+B ook ruimte voor scholieren en studenten die naast hun studie een flexibele bijbaan willen. Dat geldt ook voor degenen die één dag per week beschikbaar zijn. Je kunt hier zelf bepalen wanneer je aan het werk wilt en je verdient ook nog eens goed!

Werkervaring

Door het netwerk dat B+B heeft opgebouwd is er een breed scala aan klanten. Bijv. campings, bouwbedrijven, hoveniers, horeca, installatie, kledingwinkels, schoonmaak, rietdekkers etc. Het mooie is dat je overal werkervaring op doet. Mocht je liever op één plek willen werken, dan zijn daar ook mogelijkheden voor.

Volop werk

We krijgen veel aanvragen van opdrachtgevers of wij de ‘assistent van de vakman’ kunnen leveren. Dit kan gaan om een klus voor een langere periode maar ook om een klus voor bijvoorbeeld een dag.

Extra euro’s

Stel je nou eens voor wat je met dat extra geld zou kunnen doen? Misschien sparen voor je rijbewijs, een nieuwe smartphone kopen, een mooie vakantie boeken met je vrienden, of gewoon extra euro’s voor in het weekend! Wil je graag meer weten? Onderneem dan nu actie. Bel, app of stap bij ons kantoor binnen en dan bespreken we de mogelijkheden! De koffie staat klaar!

B + B Personeelsdiensten Ommen
Varsenerstraat 10
7731 DC Ommen
Tel. 0529-745028
App: 06-18217788

www.benbpersoneelsdiensten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.