Acht geslaagden bij EHBO-vereniging Ommen.

0256084_Geslaagde_ehbo_krant.jpg
.

OMMEN – Dit seizoen zijn er acht cursisten opgeleid voor het EHBO-diploma. De examens waren op woensdag 20 april en na de nodige zenuwen, kregen de cursisten het verlossende antwoord dat ze allemaal waren geslaagd. Een aantal van hen heeft zich aangemeld om als assistentieverlener te worden ingezet bij evenementen. Hier is de EHBO-vereniging uiteraard enorm blij mee.

Afscheid

Tijdens de ledenvergadering van 12 april is afscheid genomen van een tweetal bestuursleden, van EHBO-instructrice Aleida Koezen, interim-voorzitter Karin Evenboer en van penningmeester Gerrit Stokvisch. Voor de functie van penningmeester is een opvolger gevonden in Anne-Marlein Zilverberg. Echter voor de functie van voorzitter is nog geen opvolger gevonden. Ook de functie van secretaris is nog vacant. De vereniging is dus dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wie interesse heeft kan, contact opnemen via het secretariaat. Kijk hiervoor op de website

www.ehbo-ommen.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.