Zoekplaatje

0252612_zoekplaatje_09-2023.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Zoals vorige week gemeld, deze week de tweede helft van een foto. Inmiddels is het bekend dat het om een zanggroepje uit Lemele gaat uit 1940. De fotowerkgroep hoopt nu, dat er nog meer mensen zijn die iemand op de foto herkennen. Zij zouden graag noteren wie de volgende personen zijn: v. l.n.r. onderste rij dames nrs. 1 t/m 3. De twee dames erachter nr. 1 en 2 en de achterste rij heren 1 t/m 3.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 09-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent Ommer stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief bekijken via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl. De werkgroep dankt mevrouw Dijk-Wunnink uit Lemele hartelijk voor haar reactie op het eerste deel van deze foto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.