Zoekplaatje

0252032_zoekplaatje_08-2023.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Deze is ook te zien op de website: www.museum-ommen.nl, klik op Historisch Archief en dan op: zoekplaatje.

Over bijgaande foto, waarvan deze week de helft wordt geplaatst i.v.m. het formaat en de hoeveelheid personen die erop staan, is bijna geen informatie beschikbaar. De foto is sinds december 2001 in het bezit van de fotowerkgroep en het origineel is van Jan Schuurman uit Doetinchem.

De leden van de fotowerkgroep hopen dat iemand zichzelf en/of een ander herkent. Wie kent de namen v.l.n.r: onderste rij dames 1 t/m 3, rij 2: dames 1 t/m 3 en achterste rij: heren 1 t/m 4? En ter gelegenheid waarvan de foto is gemaakt.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum–ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 08-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent Ommer stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief in zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.