Zoekplaatje

0251467_Zoekplaatje.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over deze foto. Over bijgaande foto is bijna geen informatie beschikbaar, alleen dat de foto sinds december 2001 in het bezit is van de fotowerkgroep en het origineel van Jan Schuurman uit Doetinchem is.

De leden van de fotowerkgroep hopen dat iemand zichzelf en/of een ander herkent. “We willen graag de namen van: onderste rij van links naar rechts zittend nummers 1 tot en met 6; tweede rij (dames) nummers 1 tot en met 5 en achterste rij (mannen) nummers 1 tot en met 6. Tevens willen we graag weten ter gelegenheid waarvan de foto is gemaakt.”
Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum–ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 07-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Op dat adres kunnen belangstellenden op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur het fotoarchief inzien en zijn er vrijwilligers aanwezig om meer duidelijkheid omtrent Ommer stambomen te geven. Ook kan men thuis het fotoarchief in zien via www.cco-collectiebank.nl en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.