Yves Heskamp en FC Ommen per direct uit elkaar

0252416_FC_Ommen_-_Heskamp_3_2.jpg
Yves Heskamp op een moment dat alles nog koek en ei was bij FC Ommen met naast zich elftalleider Rick Tigelaar en verzorger Mark Boertien.

OMMEN – De samenwerking tussen FC Ommen en hoofdtrainer Yves Heskamp is met onmiddellijke ingang stop gezet. Het bestuur en de spelersgroep van de eerste selectie zag onvoldoende draagvlak voor een goede en succesvolle samenwerking in de rest van het lopende seizoen. Tot het eind van dit seizoen wordt gekozen voor een interim oplossing. FC Ommen staat momenteel geparkeerd in de middenmoot van klasse 3C Oost van het zaterdagvoetbal. Heskamp gaat na de zomer verder als eerste verantwoordelijke bij s.v. Pesse, dat uitkomt in klasse 2J van het zondagvoetbal. Voor het seizoen 2023/2024 heeft FC Ommen Mike Kelly vastgelegd als nieuwe hoofdtrainer. De inwoner van Hoogeveen is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij zaterdagtweedeklasser LTC uit Assen.

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.