Weer toneel in Dalmsholte

DALMSHOLTE – Toneelvereniging Kunst en Vriendschap uit Dalmsholte brengt op vrijdag 17 en zaterdag 25 maart het blijspel ‘De geweldige dokter Paul’ op de planken in het buurthuis Dalmsholte.

Het stuk is geschreven door Henk Roede en gaat over een dierenarts die de praktijk van zijn voorganger over neemt. Hij begint vol enthousiasme, maar krijgt wel hele vreemde patiënten in zijn spreekkamer. Soms weet hij zich geen raad met de bijzondere problemen waarmee deze patiënten bij hem komen. Gek genoeg had zijn voorganger daar nooit problemen mee…
De twee uitvoeringen beginnen allebei om 20.00 uur. Het buurthuis is te vinden aan de Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek kunt u kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572-372552 (tussen 18.00 en 19.00 uur) of via het e-mailadres: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa, worden in de vrije verkoop gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.