Voorjaarsconcert Crescendo

0252237_crescendo.jpg
Trompetsolo met klarinet

OMMEN – Op 18 maart geeft muziekvereniging Crescendo een concert in De Carrousel. Het begint om 19.30 uur.

“Dit jaar hebben we geen thema voor het concert”, zegt dirigent Paul van Dalen van het harmonie-orkest van Crescendo. “We kozen gewoon heel mooie nummers uit de populaire wereldmuziek om het publiek te laten genieten. En dat doet Crescendo al meer dan een eeuw door een prachtig geluid. Een mix van koper- en houtklanken.”
Het belooft een prachtige muzikale avond te worden. De harmonie zet de toon met o.a. de Captain America March (Alan Silvestri) en het bekende Formula one theme (Brian Tyker ). De slagwerkgroep onder leiding van Wilco Dijk, laat Children of Sanchez (Chuck Mangione ) horen. De blokfluitgroep blaast Twinkel twinkel, little star en het Heksendwergentrollenelf. Het jeugdorkest met Van Dalen doet zijn best op Viva La Vida (arr. Tim Waters) en Thunder (arr. Paul Murtha). Na de pauze wisselen harmonieorkest en malletband elkaar af. De toegang bedraagt 7,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar betalen 3,50 euro. Kijk voor meer informatie op

www.crescendo-Ommen.nl
 

Foto: Cresendo 2022

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.