Trouwbeurs in Reimink Lemelerveld

0251509_Trouwbeurs.jpg
.

LEMELERVELD – Café-restaurant & zalen Reimink Lemelerveld houdt op zondag 12 maart een trouwbeurs. Daar vinden aankomende echtparen alle inspiratie die ze nodig hebben voor de mooiste dag van hun leven. Daarnaast is ook trouwlocatie Het Hofje van Buisman (foto) in Lemelerveld die dag geopend.

Vijftien bedrijven uit de regio presenteren zich aan de bezoekers met alles wat met de trouwdag te maken heeft. Van bloemen, auto’s, taart en trouwringen tot muziek en fotografen. “Je zou je hele trouwdag tijdens de trouwbeurs kunnen regelen”, zo laat het team van Reimink weten. “Wat een bezoek aan de trouwbeurs bijzonder maakt, is dat je van alles kunt proeven, zien én horen. Voorbeelden van bruidstaarten, bruidsboeketten, ringen, bruidsjurken en trouwpakken. Maar jij ontmoet ook meteen de mensen die dit voor je maken. De ondernemers staan de hele middag voor je klaar om je te vertellen over alle mogelijkheden die zij aanbieden. En natuurlijk mag je een stukje van die taart en de hapjes van de feestlocaties proeven. Eet smakelijk!”
Alle deelnemers zijn te vinden op de site www.reimink.com/trouwbeurs. De trouwbeurs duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is helemaal gratis. Maar als je je aanmeldt via de eerder genoemde site, wordt een goodiebag voor je klaar gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.