The Martin Mans Formation in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Het koor The Martin Mans Formation verzorgt op zaterdag 18 maart een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Het koor wordt daarbij begeleid door ‘naamgever’ Martin Mans op piano en orgel en Jantine Kalkman op trompet.

Het zestienkoppige koor brengt indrukwekkende arrangementen ten gehore zoals ‘t Is middernacht, de kracht van uw Liefde, de Kruisweg en Eli, Eli. Daarnaast kunnen de bezoekers onder andere luisteren naar What a wonderful world (trompet) en I believe in you (trompet en orgel). Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl.
Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 17 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveer tijdig via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.