Tenax en FC Ommen zetten zich in voor het Vechtgenotenhuis

0252657_NL_doet_1_1.jpg
.

OMMEN – Naast het hoofdsponsorschap van FC Ommen vindt TENAX het belangrijk dat de club zich ook maatschappelijk inzet. Bij FC Ommen staat dit ook hoog in het vaandel.

Tenax: “Jaarlijks kiest ons personeel een goed doel. Dit jaar hebben de TENAX-medewerkers gekozen voor het Vechtgenotenhuis. Helaas hebben we allemaal in onze omgeving te maken met kanker en weten velen uit ervaring wat dat met je doet. Dat er dan een laagdrempelige plek is in Ommen waar (ex-)kankerpatiënten en hun naasten terecht kunnen, is een initiatief dat TENAX een warm hart toedraagt.” In het kader van de landelijke actie NLdoet, zette de selectie van FC Ommen zich in bij het Vechtgenotenhuis voor klussen in hun huis en tuin.

Veiling

Tiny Timmer van het Vechtgenotenhuis: “Door de fantastische inzet van het 1e elftal van voetbalclub FC Ommen kunnen onze gasten weer genieten van een fris huis en de mooie tuin waar men straks weer heerlijk kan ontspannen in de voorjaarszon.”
Aanvullend zullen door een gezamenlijke actie op Witte Donderdag (op 6 april a.s.) tijdens de sponsor- en vrijwilligersavond, wedstrijdshirts worden geveild. De totale opbrengst is voor het Vechtgenotenhuis.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.