Teampresentatie motorcoureurs bij MC Nieuwleusen

0252662_Thijs_Westenbrink_foto_START-racing.jpg
Thijs Westenbrink

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – START-racing presenteert op vrijdagavond 24 maart de plannen voor het seizoen 2023. Op deze avond stelt de nieuwe rijder voor dit seizoen, Thijs Westenbrink, zich voor aan sponsoren en andere belangstellenden.

De Dalfsenaar kan bovendien al vertellen over zijn eerste meters op de blauwe Yamaha. Tijdens de trainingsdriedaags in Valencia liet hij een mooie progressie zien. Verder zal de voorzitter van START-racing ingaan op de samenwerking met SRTD racing. Vanuit die samenwerking presenteert tevens Leon Stolte zich op deze avond. De voormalig coureur van START-racing heeft nu een stapje hogerop gemaakt en komt dit jaar uit voor SRTD-racing. Ook hij zal op deze avond zijn plannen voor seizoen 2023 ontvouwen. De presentatie is in het clubgebouw van de motorclub Nieuwleusen aan de Bosmansweg. De deuren zijn vanaf 20.00 uur open en de coureurs zullen een uur later aan het woord komen. Naderhand is er volop tijd voor een ‘meet en greet’ met rijders en teamleden onder het genot van een hapje en een drankje.

Foto: START-racing

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.