Stienus Melis op vier voor PvdA Overijssel

0252036_Stienus_Melis.jpg
.

(Advertorial)

DALFSEN – Stienus Melis uit Dalfsen staat op plaats vier van de PvdA-kieslijst voor de Provinciale Statenverkiezingen. Melis heeft veel ervaring in de politiek. Hij was eerder gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de PvdA in de Groningse plattelandsgemeente Westerwolde en is op dit moment commissielid voor de gemeenteraad van Dalfsen en voorzitter van de lokale PvdA afdeling in Dalfsen.
Stienus Melis: “Mijn ideaal is een sociale samenleving waarin iedereen mee kan doen en een fatsoenlijke bestaanszekerheid heeft, ook in onze dorpen en streken in het Vechtdal, Salland, Twente en de Kop van Overijssel. Deze gemeenschappen zijn belangrijk voor de identiteit van Overijssel en daarom is het noodzakelijk dat de voorzieningen in en rondom de dorpen van voldoende kwaliteit blijven. Er moeten voldoende betaalbare woningen zijn, goed onderwijs, goede gezondheidszorg en dit moet voor iedereen bereikbaar zijn middels openbaar vervoer.”
Hiervoor is een actieve steun van de provincie noodzakelijk en hier wil Stienus Melis zich graag sterk voor maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.