Sterrenbos- en Aalshorstwandeling

DALFSEN – Zondagmiddag 19 maart om 13.45 uur start er weer een gegidste wandeling vanaf het terras bij Restaurant het Boskamp. Het betreft dezelfde route als begin februari, echter door de grote opkomst kon toen niet iedereen deelnemen.

De wandeling gaat door de prachtige bossen van verschillende landgoederen, over de stickenwal, de Bergerallee, het Engelse Werk, Den Aalshorst en uiteraard door het Sterrenbos. De gids vertelt onderweg onder andere over het ontstaan van het gebied. De wandeling is circa 5,2 km lang en duurt een kleine 2 uur. In verband met de vele bospaden zijn kinderwagens niet geschikt en worden stevige wandelschoenen aangeraden. De kosten zijn 2 euro per persoon, kinderen mogen gratis meewandelen. Ook honden mogen mee, echter wel aangelijnd. Gelieve contant en gepast betalen aan de gids, voor aanvang van de wandeling. Aanmelden is gewenst, dit kan per e-mail naar info@hetboskamp.nl, of telefonisch via: 0529-431712 (van do t/m zo vanaf 13.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.