Sportclub Lemele zoekt nieuwe trainer

0252418_Lemele_-_Harry_Warmelink.jpg
.

LEMELE – Tot grote spijt van bestuur en spelersgroep van SC Lemele gaat hoofdtrainer Harry Warmelink de voetbalclub aan het eind van het seizoen toch verlaten.

De oefenmeester uit Vriezenveen werd benaderd door SVZW om komend seizoen assistent-trainer te worden. De club uit Wierden komt uit in de eerste klasse E van het zaterdagvoetbal en doet op dit moment serieus mee in de strijd om promotie naar de landelijke Vierde Divisie. Voor Warmelink was een prachtige kans en een mooie stap voorwaarts in zijn trainerscarrière. Sportclub Lemele wil Warmelink deze kans niet ontnemen, maar het houdt wel in dat de club per direct op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer. Warmelink gaat SC Lemele daarbij helpen en gebruik maken zijn netwerk bij het vinden van een geschikte kandidaat, die na de zomer het trainersstafje van hem kan overnemen. Zie

www.sclemele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.