Smikkelen tijdens de Pasen in pop-up restaurant Gotink OCO

0253560_GotinkOcoRestaurantplateausalade.jpg
.

(Advertorial)

OMMEN – Vanaf de eerste werkdag van het nieuwe jaar heeft Gotink Catering BV de maaltijden aan huisservice overgenomen van Resto OCO. Het bedrijfspand van Gotink Catering is gehuisvest op het industrieterrein in Deventer, aan de Osnabrückstraat 20. Van hieruit worden dagelijks met herkenbare bestelbusjes maaltijden rondgebracht. Niet alleen in de koekstad, maar ook in Zutphen, Holten, Rijssen, Raalte, Apeldoorn en de verschillende dorpen rond deze kernen.

Grondleggers van het bedrijf zijn Bert en Eeltje Gotink. Meer dan vier decennia terug is het echtpaar begonnen met de warme maaltijdservice. Het imperium groeide gestaag door en is uitgegroeid tot een familiebedrijf, waar dagelijks zo’n vijftig medewerkers emplooi vinden. De dagelijkse leiding is inmiddels in handen van oudste zoon Roy. De cateraar had niet lang bedenktijd nodig nadat Resto OCO ter overname beschikbaar kwam. “Een prachtig bedrijf met vele trouwe klanten”, licht Roy toe. “Na de eerste gesprekken met Wilma en Roel van de Vegte was er meteen een goede klik. Ze wilden uiteraard de maaltijden van Gotink eerst proeven voordat er tot zaken over kon worden gegaan. Gelukkig kwam Gotink Catering met vlag en wimpel door de test. Voor ons was het natuurlijk een prachtige kans om door te groeien buiten de eigen regio.”

Pop-up

Sinds begin januari komen de zorgmaaltijden ovenvers uit de keuken van Gotink, die opereert vanuit het voormalige restaurant van de familie Van de Vegte aan de Brugstraat. Gotink Catering biedt meer dan alleen zorgmaaltijden bereiden en verspreiden. Het bedrijf levert zogezegd totale catering voor zowel bedrijven als particulieren. “Ons assortiment bestaat uit vergaderlunches, overwerkmaaltijden, hapjes, buffetten en salades”, legt Roy uit. “Met onze warme maaltijdservice en catering leveren wij in overleg met de klant ook maatwerk. De klant is bij ons koning.” Om de Vechtstad te laten kennismaken met het bedrijf, zijn producten en enkele medewerkers, heropent de voormalige Resto OCO tijdens de paasdagen de deuren, onder de noemer Gotink OCO restaurant. “Het idee is een pop-up eetgelegenheid”, legt Roy uit. “Een tijdje terug hebben een als soort van proef en kennismaking het restaurant heropend en dat was zeer geslaagd. De bezoekers hebben genoten, heerlijk gegeten en kennis gemaakt met onze producten. Het was voor herhaling vatbaar, vandaar dat we tijdens de paasdagen de deuren openen voor introductie en een heuse proeverij.”

Even bellen

Nieuwsgierig geworden? Check www.gotink-oco.nl Wie tijdens de paasdagen langs wil komen, en de lekkernijen van Gotink tegen een vriendelijk prijsje wil proeven, is van harte welkom. De brunch/lunch is van 11.00 tot 15.00 uur. Het dinerbuffet vanaf 17.00 uur. Graag van tevoren aanmelden via info@gotink.nl of via 0529-451429. Niet in de gelegenheid is om met de Pasen langs te komen in het pop-up restaurant aan de Brugstraat, maar toch nieuwsgierig naar de service van Gotink? Een belletje is genoeg om kennis te maken met goede, gezonde en bovenal lekkere zorgmaaltijden. Drie proefmaaltijden (warm of koelvers) voor 15 euro en het eten wordt aan de deur bezorgd.
 

Tekst: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.