Schoolvolleybaltoernooi en spandoekenwedstrijd

0251823_schoolvolleybal22-3.jpg
Het winnende team van 2022.

OMMEN – Volleybalvereniging Volco houdt op woensdag 15 maart voor de 31e keer het Bentum Nijboer Schoolvolleybaltoernooi voor groep 7 en 8 van alle basisscholen uit de gemeente Ommen.

Er hebben zich 20 teams aangemeld en het belooft wederom een leuk en spannend toernooi te worden. Gaat het de Sint Bernardusschool lukken om de wisselbeker in haar bezit te houden? Naast het volleybalgedeelte is er ook weer een spandoekenwedstrijd uitgeschreven. Elk deelnemend team mag een spandoek van maximaal 2×3 meter ophangen in de sporthal. Een jury onder leiding van Hester Molenberg beoordeelt de spandoeken.
Het toernooi vindt plaats in sporthal de Carrousel, de wedstrijden beginnen om 13.30 uur en om ongeveer 16.00 starten de kwartfinales. Rond ca. 17.00 uur reikt Jan Willem Bentum de wisselbeker en de bijbehorende prijzen uit. Publiek is uiteraard zeer welkom.
Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bentum Nijboer notarissen, Prins Sport Ommen, Sportrijk, Excello, Douwes Dump, Tuincentrum Jurrie Baas, Jumbo en Bakkerij vd Most.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.