Scholieren Praktijkschool De Maat aan de slag bij Energy Ommen

0252998_IMG-20230314-WA0000.jpg
Energy Ommen was maar wat blij met de inzet van de scholieren van De Maat in het kader van NLdoet. Op de foto naast stralend middelpunt Henk Kampman twee van de zeven toppers te weten Justin en Ahmed.

OMMEN – Zaterdag 10 en zondag 11 maart stond in het teken van NLdoet. Het initiatief NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert via een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen. Want hoe leuk en dankbaar is het om je in te zetten voor een ander, of voor een vereniging. Zeven toppers van Praktijkschool De Maat meldden zich zaterdagochtend in alle vroegte om gymnastiekvereniging Energy Ommen een handje te helpen bij het reinigen en ordenen van de materialen en toestellen. In sporthal De Slaghen werd een paar uur lang stevig gebuffeld door de boys. Nadat de rookwolken waren opgetrokken was zowel de kantine, alsmede het materialenhok en de ruimte voor de gymdocenten weer fris, schoon en opgeruimd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.