Programma viering Ommen 775 jaar stadsrechten bijna rond

0253567_Nieuw_logo_Ommen_775.jpg
.

OMMEN – De Stichting 775 jaar stadsrechten Ommen legt op dit moment de laatste hand aan het programma van de viering van 775 stadsrechten.

Op Koningsdag wordt dit programma voor het eerst gepresenteerd door de stichting. Het belooft een feest te worden met verschillende activiteiten voor jong en oud, voor Ommenaren en bezoekers, in Ommen en in de omgeving. Denk hierbij aan een ontbijt voor alle Ommenaren, een autopuzzeltocht door alle buurtschappen, een middeleeuws spektakel op de oever van de Vecht, een reünie voor Oud(e)-Ommenaren en een bezoek van de bisschop, die symbolisch nogmaals de stadsrechten komt overhandigen. Centraal in alle activiteiten staat samen optrekken, de handen ineenslaan en samen vieren. De Ommer kunstenaar Azat Malikov heeft de eerste aftrap gedaan met het geven van schilderlessen op scholen in Ommen over het thema ‘Ommen 775 jaar’. Het resultaat hiervan zal later op een expositie in de Carrousel voor iedereen zichtbaar zijn. Ook is speciaal voor deze activiteiten een nieuw logo ontworpen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.