Presentatie in Trefkoele+ over afkoppelen regenwater

DALFSEN – Lanny Olie verzorgt op donderdag 23 maart een presentatie in de Trefkoele+ in Dalfsen over het afkoppelen van regenwater. De organisatie is in handen van Vereniging Groen Gebogen, Nieuwleusen Synergy en Vrienden van Dalfsen.

Lanny Olie, eigenaar van NLgaat.nu, gaat met veel inspirerende beelden de bewoners uitleg en leuke ideeën geven over alle mogelijkheden om het regenwater van het dak naar de tuin te brengen. Er komen tal van onderwerpen voorbij. Wat is de beste manier, welke producten heb je daarvoor nodig, hoe sluit je een regenton aan, do’s en dont’s en tips en trucs. Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen. Na afloop van de presentatie bestaat er bij verschillende tafels de mogelijkheid om meer informatie te krijgen. Aanvang is om 19.30 uur; inloop vanaf 19.15 uur. Opgave via https://dorpenvanmorgen.nl/water/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.