Paasviering Senioren PGDalfsen

DALFSEN – Op dinsdagmiddag 4 april is er in De Overkant een paasviering voor alle senioren. Ds. Anco Tol zal voorgaan en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Jan en Sietske Kramer.

Belangstellenden kunnen zich opgeven tot vrijdag 31 maart bij Gea Pekkeriet: 06-10850301 of bij Willy Visscher: 06-12337865. Indien men zelf niet in de gelegenheid is naar De Overkant te komen, dan kan er vervoer worden geregeld, dit kan bij opgave worden doorgegeven. De dienst is op 4 april ook thuis online te volgen via kerkdienstgemist.nl en/of kerkomroep.nl. Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom voor een kop koffie/thee met iets lekkers, om 15.30 begint de viering. De middag wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Er zijn geen kosten aan deze middag verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.