Paasconcert in De Lichtbron

BALKBRUG – Op zaterdag 25 maart geven de gospelkoren Be a light (Balkbrug) en Goodnews (Ommen) een gezamenlijk paasconcert in De Lichtbron in Balkbrug.

Het concert stond drie jaar geleden ook gepland, echter door de lockdown ging het op de valreep niet door. Beide koren brengen deze avond eigen repertoire ten gehore dat in het teken staat van het lijden en sterven van Christus. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis, wel is er een collecte voor de gemaakte kosten. Na afloop is er tijd voor een hapje en drankje om de avond samen af te sluiten. Iedereen is van harte welkom in De Lichtbron aan de Meppelerweg 43.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.