Oud-Dalfsenaar schrijft boek

0252624_IMG20230308172540.jpg
.

DALFSEN – Eind 2022 verscheen het boek ‘Vervoersbewijzen, alstublieft – Gemak en ongemak van treinreizen’, geschreven door oud-Dalfsenaar Wouter Geerling.

De bundel bevat grappige, spannende en herkenbare treinverhalen, die zich veelal in Dalfsen en de regio afspelen. Als kind reisde Geerling al vanaf Dalfsen, maar ook in zijn studententijd en werkende leven nam hij vanaf daar de trein. Naast de boemel tussen Zwolle en Dalfsen komen ook het Dalfser spoor en Het Oude Station voorbij. Voor iedere Dalfsenaar die houdt van reizen met de trein of verhalen over sociale interactie is dit dé Boekenweek-leestip. ‘Vervoersbewijzen, alstublieft’ is te bestellen bij boekhandel Schuurman of online via

www.boekengilde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.