NL doet in de Zeeheldenbuurt

0252660_nldoet_gezamenlij.jpg
.

OMMEN – In het kader van NLdoet is ook in de Zeeheldenbuurt hard gewerkt afgelopen zaterdag. Buurtbewoners waren opgeroepen om te komen helpen en er was flink wat animo. In verband met het weer, ging het schilderen niet door maar konden er wel (speel)toestellen worden schoongemaakt. Ook is symbolisch het wilde bijen hotel onthuld. In de afgelopen twee jaar zijn er 30 nestkasten geplaatst waar er al zestien jaarlijks van worden ‘bewoond’. Verder zijn de fruitbomen, die door de provincie zijn gesponsord en door de groengroep van de Zeeheldenbuurt zijn geplaatst, van naambordjes voorzien.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.