Nieuwe exposities in Kulturhus de Mozaïek

0252617_Keramiek.jpg
.

LEMELERVELD – Tot en met 1 mei a.s. zijn er weer twee nieuwe exposanten in het Kulturhus te vinden.

Aan de wanden prachtige schilderijen van Andrea de Weerdt uit Heino. Zij is als kunstenaar hoofdzakelijk autodidact en maakt o.a. mixed media schilderijen. Ze past verschillende technieken toe en werkt met verschillende materialen. Het werk van Andrea is ook te bekijken tijdens de kunstroute Heino op 3 en 4 juni. En uiteraard zijn al haar schilderijen te koop.
In de vitrines wordt werk van Liesbeth Visser uit Zwolle tentoongesteld. “Na 4 jaar vrije academie te Nunspeet ben ik naar Gouda (SBB) gegaan voor de driejarige opleiding keramische vorming. Als lid van de keramisten vereniging en de kunstroute Overijssel, exposeer ik regelmatig in bibliotheken en buurthuizen.” Liesbeth werkt met klei en maakt veel verschillende vormen, dozen, schalen, bustes en mensfiguren. De expositie is dagelijks te bekijken tussen 9.00 en 17.00 uur in het Kulturhus, Kroonplein 58 in Lemelerveld.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.