Livemuziek in Het Boskamp

DALFSEN – Zondagmiddag 26 maart vindt alweer het laatste winterconcert plaats bij café restaurant Het Boskamp. Sad Songs speelt die middag twee sets met gevarieerde, semi-akoestische songs. De band bestaat al een aantal jaren en brengt Americanamuziek op diverse podia in binnen- en buitenland en in verschillende bezettingen. Hun voorliefde voor deze songs uit zich in een mix van blues, alt-country en folk in een intieme setting: recht uit het hart en recht voor z’n raap. Nicolet (zang) en Erwin (gitaar en zang) weten als geen ander het publiek om hun vinger te winden. Het begint om 14.00 uur, de entree is gratis, maar men kan een vrijwillige bijdrage doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.