Kunst van de Korte Keten zoekt creatievelingen

REGIO – Middels een expo in hartje Zwolle vertelt het project Kunst van de Korte Keten aankomende zomer het verhaal van voedselproducenten uit het Vechtdal en het Reestdal.

Dit project wordt aangejaagd door Zwolle Marketing en Vechtdal Marketing en lokale ondernemers en organisaties. Gezocht wordt nog naar diverse kunstdisciplines zonder stekker, want in de werkgroepen is nog ruimte. Het doel van het project is om het bewustzijn van lokaal consumeren te vergroten en de verbinding tussen stad en het buitengebied te versterken. De expositie wordt begeleid door een route langs verschillende Zwolse horeca en retail waar men de smaak van het buitengebied kan proeven en kopen. Ook zal er een route komen naar de deelnemende Vechtdal- en Reestdal producenten. Er zijn nog verschillende arrangementen in de maak om de kruisbestuiving optimaal beleefbaar te maken.

Info en aanmelden

Door middel van een open uitvraag kunnen kunstenaars zich aanmelden voor dit project, vóór 31 maart 2023 via info@kunstvandekorteketen.nl. Horecaondernemers, vrijetijdsondernemers of retailers die ook ideeën hebben en mee willen doen, kunnen zich aanmelden via info@kunstvandekorteketen.nl. Kijk voor meer info op

www.kunstvandekorteketen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.