Klussenploeg Bostheater blij met houtsnippers

0252066_bostheater_-_houtsnippers_1.jpg
.

OMMEN – Houtsnippers, wat moet je ermee. Op sportpark Westbroek, achter de atletiekbaan lag een flinke berg van dat spul een beetje werkloos te zijn. Jan Steen wist er wel een bestemming voor. Dump maar in het openluchttheater nabij de top van de Besthemerberg. De grote aanjager van de commissie ‘gouden handjes’ van Bostheater Ommen weet dat stof en modder nog wel es voor wat ongemak zorgen in en om het amfitheater. Bezoekers willen hun hagelwitte sneakers en bordeelsluipers van suède natuurlijk zo lang mogelijk mooi en schoon houden. De zandbodem op de top van het theater en de stoffige looppaden om en nabij drankkeet en toiletten zijn voorzien van een laag snippers, een klus die mooi even gedaan kon worden voordat het gelazer weer begint vanaf het vroege voorjaar. Een berichtje in de groepsapp en hup, binnen no time stond een groepje van zes daadkrachtige kerels paraat om de houtsnippers op Westbroek op aanhangers te gooien en te verschepen naar het theater achter recreatieoord Ommerland. En zo werd de entree van het theater zaterdagochtend voorzien van een bosvriendelijk, natuurlijk tapijt.

Tekst/Foto: Willem Lampe

Meer foto's

Een plasje doen tijdens de optredens in Bostheater Ommen. Tot voor kort stampend over zand en blad richting toiletgebouw, straks schrijdend over houtsnippers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.