Klussendienst van Saam Welzijn

DALFSEN – In de gemeente Dalfsen en Staphorst werkt Saam Welzijn met en voor alle mensen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Zij betrekken inwoners bij de sociale samenleving op een manier die bij hen past. Hiervoor worden vele voorzieningen, activiteiten en projecten ontwikkeld.

Zo heeft Saam Welzijn bijvoorbeeld een klussendienst. Deze biedt incidentele, praktische hulp als er een kleine klus uitgevoerd moet worden waarvoor men redelijkerwijs geen bedrijf inhuurt. De klussendienst werkt met vrijwilligers die kunnen helpen bij kleine klussen waar men af en toe tegenaan loopt en waarvoor niemand gevonden kan worden. Denk hierbij aan een kleine reparatie, elektra klusjes, loodgietersklusjes, iets ophangen, elektronica afstellen, licht tuinwerk, enz.

Eenvoudig

Alleen klussen die eenmalig, eenvoudig van aard en kort van duur (ongeveer 1 uur) zijn, kunnen gekoppeld worden aan een geschikte klusvrijwilliger. Mensen die er al gebruik van maken, hebben een kluskaart gekocht bij Saam Welzijn. Hiermee kan er drie keer een klus aangevraagd worden. Neem bij vragen of interesse contact op met Saam Welzijn, tel.: 0529-793013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.