Jumbo Kamphuis verlengt sponsorcontract met DTV’84

0253814_FOTO_VOOR_BIJ_STUKJE_KRANT.jpg
.

DALFSEN – Op woensdagavond 22 februari zijn de handtekeningen gezet onder een nieuw sponsorcontract met tafeltennisvereniging DTV’84. De vereniging is zeer blij dat Jumbo Kamphuis het reeds lopende hoofd-sponsorcontract wil verlengen met vijf jaar. Er werd geteknd door Ronald Kamphuis van Jumbo Kamphuis en Harmen Kramer, penningmeester van DTV’84. Het wederzijdse contact en het vertrouwen zal ook de komende jaren op de zelfde prettige wijze voortgezet worden. Belangstellenden die eens een balletje willen slaan, zijn hartelijk welkom bij de vereniging, te vinden aan het Smidswegje 4 in Dalfsen. Zie ook

www.dtv84.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.