José van der Ploeg brengt intuïtieve kunst tot leven

0252426_blauwe_dag-min.jpg
.

OMMEN – In de wereld van hypnotherapie is José van der Ploeg een bekende naam. Met haar eigen praktijk in klank- en hypnotherapie heeft ze vele mensen geholpen om in contact te komen met hun onderbewuste. Maar wat veel mensen niet weten, is dat ze ook een getalenteerde kunstenares is.

Vanuit haar hypnotherapie kwam José in aanraking met het beelddenken dat plaatsvindt in het onbewuste. Dit heeft haar geïnspireerd om te gaan experimenteren met mixed media zoals kleurpotloden, stiften, acryl- en aquaverf of krijt op karton. Het resultaat is een verzameling kleurrijke en passievolle werken die de kijker enthousiast maken en uitnodigen om te ontdekken dat er meer is dan het leven op deze planeet. José heeft ook een kaartenset ontwikkeld met inzichtkaarten die bij haar expositie te zien zullen zijn. “Door een kaart te trekken, krijg je inzicht in jezelf en de wereld om je heen. Het zit vol symboliek en kan je helpen om in een andere staat van bewustzijn te komen.”

De expositie is van 24 maart tot en met 10 mei te zien in de Carrousel in Ommen. Op vrijdag 24 maart om 16.00 uur is er een feestelijke opening waarbij José persoonlijk toelichting zal geven en vragen zal beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.