Joke Schuurman stopt na bijna 16 jaar met werken op de markt

0253188_IMG3708.jpeg
.

OMMEN – Na jaren met enorm veel plezier gewerkt te hebben achter de kaaskraam in Ommen, stopt Joke 28 maart met werken.

Zo’n zestien jaar geleden liep Joke op de markt en zag het bordje: ‘Medewerker gezocht’, hangen aan de kraam bij Hollands Kaascentrum Ter Weele. Daar is ze begonnen met de verkoop van kaas op de markt in Ommen. De laatste acht jaar is ze werkzaam bij Marcel’s Kaaskraam, waar ze met veel plezier heeft gewerkt en een mooie en fijne band heeft opgebouwd met klanten en collega’s. Op dinsdag 28 maart is Joke hier voor het laatst aan het werk. Klanten hebben de mogelijkheid om op dinsdag 28 maart tussen 8.30 13.00 uur Joke persoonlijk te bedanken voor de vele gezellige marktdagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.