Inspiratie opdoen tijdens het Crea Weekend Hardenberg

(Advertorial)

HARDENBERG – Op 10, 11 en 12 maart vindt in de Evenementenhal Hardenberg de voorjaarseditie van de beurs Crea Weekend Hardenberg plaats. Drie dagen lang presenteren maar liefst 140 standhouders de nieuwste creatieve trends. Een dagje uit voor iedereen die een creatieve hobby heeft of zoekt!

“Creativiteit is zeer breed”, vertelt Aline Hofstee die de beurs met haar bureau Plan Effect sinds 2020 organiseert. “Veel mensen komen naar de beurs voor de nieuwste materialen om kaartjes te maken, maar inmiddels is het aanbod flink verbreed. We bieden ook volop inspiratie op het gebied van handwerken, schilderen, hout, bloemschikken, zilverklei, powertex en nog veel meer nieuwe hobby’s. Ook hebben we een speciaal Bullet Journal plein, Handwerkplein en Penseelplein. Voor elk wat wils dus!”

70 workshops

Op de beurs kunnen de bezoekers maar liefst 70 verschillende workshops volgen. “Daar komen de bezoekers voor uit de wijde regio”, aldus Aline. “Men wil nieuwe technieken proberen en vervolgens met iets moois naar huis gaan. En daar dan ook de materialen voor kunnen kopen. Dat kan allemaal bij ons op de beurs.”

Bekende gezichten

Het creatieve wereldje kent vele bekende gezichten. Een aantal van hen zijn te gast op de beurs. “We zijn blij dat bijvoorbeeld Carla Kamphuis en Karin Joan naar de beurs komen. Beiden bieden volop creatieve inspiratie en hebben veel volgers op de sociale media. Carla Kamphuis geeft een workshop: Fantasiehuisjes tekenen en Karin Joan neemt ons tijdens de workshop mee in de wereld van de 3D markers. Daarnaast is PlsLars te gast op zaterdag, hij is bekend in de wereld van de bulletjournaling. En op zondag komt Lizemijn van Lililettering, zij geeft een workshop kalligrafie. En laten we onze haak- en breivrienden Dendennis en Mr. Knitbear niet vergeten. Zij zijn enorm bekend bij de liefhebbers van handwerken.”

Praktische informatie

Crea Weekend Hardenberg is open op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie is de Evenementenhal Hardenberg aan de Energieweg 2 in Hardenberg. Kaartjes zijn online te koop voor 11 euro via de website. Kaartjes zijn ook aan de kassa te koop voor 12,50 euro. De entreeprijs voor kids is 7,50 euro.

www.crea-weekend.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.