Het Nationaal VVN Verkeersexamen weer van start

REGIO – Op vijftien basisscholen in de gemeente Dalfsen buigen op 27 maart de leerlingen van groep 7 en/of groep 8 zich over 25 vragen aangaande de verkeerveiligheid.

Na dit theoretisch examen volgen op 4, 5 en 6 april in resp. Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen de praktische examens. Wethouder Betsy Ramerman zal op alle drie locaties het startsein geven. In totaal zetten zo’n 400 deelnemers op de genoemde data hun ‘beste beentje’ op de pedalen. De fietsroutes zijn voor hen met zorg uitgezet. Observanten op verspreide posten langs de route controleren hun vaardigheden in het verkeer. De organisatie en uitvoering van het geheel liggen in handen van VVN afd. Dalfsen en de vele vrijwilligers. Zij hopen op plezierige examens die voor alle deelnemers uiteraard succesvol mogen verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.