Hardcorefeest Kabaal! in jongerencentrum Punt

OMMEN – Rodney (14 jaar) uit Ommen en Sam (13 jaar) uit Lemelerveld houden op vrijdagavond 28 april de eerste editie van het hardcorefeest Kabaal! Het feest vindt plaats in jongerencentrum Punt aan de Chevalleraustraat 18. Het begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur.
Rodney en Sam organiseren het feest voor de jeugd in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar. Niet alleen de organisatie is in handen van de jeugd maar ook de DJ’s en het barpersoneel zijn allemaal jongeren uit Ommen en omstreken. Naast hardcore zullen ook de subgenres early, uptempo en rawstyle worden gedraaid. Dus begin je vakantie met een hard feest en kom naar Kabaal! Tickets kosten 3 euro en zijn verkrijgbaar bij het jongerencentrum Punt. Volg hen op Insta en TikTok @jongerenwerkommen om op de hoogte te blijven van de openingstijden, Kabaal! en andere activiteiten. Kabaal! is volledig alcoholvrij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.