Gratis cursus DigiSterker

LEMELERVELD – De bibliotheek biedt vanaf maandag 13 maart de cursus DigiSterker aan in de bieb in Lemelerveld. Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze moeten werken met digitale diensten van overheden, van inloggen met DigiD tot online iets regelen met de gemeente, van het aanvragen van een toeslag tot raadplegen van informatie van het UWV. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur (telkens van 14.00 tot 16.00 uur) waarin de deelnemers in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding praktisch geholpen worden. Om deel te nemen hebben deelnemers een e-mailadres nodig. Meedoen is gratis, wel is aanmelden nodig. Dat kan bij het Infopunt in de bibliotheek of via de website van de bibliotheek Dalfsen.

www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.