GGZ ontmoeting op 22 maart

OMMEN – De Adviesraad Sociaal Domein organiseert samen met het GGZ beraad Vechtdal, RIBW en Dagbesteding Overbrucht een reeks GGZ Cafés. De eerste bijeenkomst is op 22 maart van 18.00 tot 20.00 uur met soep en broodjes.

Meer dan 40% van alle Nederlanders krijgt in de levensloop te maken met een psychische aandoening. Toch is het niet altijd en overal makkelijk om te praten over een depressie, of wat het betekent om een bipolaire stoornis te hebben. Men ontmoet soms onbegrip en schaamte. De gemeente heeft via het sociaal domein een rol bij het verlichten van die last. Deze eerste bijeenkomst is bedoeld voor mensen met persoonlijke ervaring in de GGZ. Er zal iets verteld worden over GGZ café’s in andere plaatsen. En er is volop ruimte om ervaringen met de GGZ en met elkaar te delen. Aanmelden kan bij karola.schroder@planet.nl (06- 22496025).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.