Geslaagde NLdoet voor Rosengaerde

0252650_05d0cbaf-9af6-4ceb-8bb9-94edb88eaaa0.JPG
.

DALFSEN/LEMELERVELD – Op vrijdag 10 maart deed Rosengaerde mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Zowel in Dalfsen als op de locatie in Lemelerveld kon Rosengaerde rekenen op de hulp van een groep vrijwilligers die deze dag flink de handen uit de mouwen hebben gestoken.

Ondanks het druilerige weer werden in Dalfsen de verschillende tuinen van Rosengaerde onder handen genomen. Er werd schoongemaakt, het meubilair werd tevoorschijn getoverd en nieuwe plantjes vonden hun plek. Klaar voor de lente dus! Tussen de bedrijven door was er tijd voor een gebakje, gebracht door Univé Dalfsen en dat ging er goed in. In het Anker in Lemelerveld werd het Atrium gepoetst en opgevrolijkt. Stofzuigen, poetsen en het planten van fleurige plantjes maakten hier een mooi verschil. Rosengaerde is enorm dankbaar voor de hulp van de vrijwilligers, onder wie een aantal leerlingen van het Carmel College. Als dank kregen alle deelnemers een lunch aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.