Geslaagde Buffetten-bridgedrive in Dalfsen

0251529_Bridge.jpg
.

DALFSEN – Bridgeclub Dalfsen hield afgelopen zaterdag een buffetten-bridgedrive in restaurant Het Roode Hert in Dalfsen. Deze drive is een van de open activiteiten van de Bridgeclub Dalfsen, waarbij ook niet-leden welkom zijn. Daar werd ook ruimschoots gebruik van gemaakt want bijna de helft van de zestig deelnemende paren was niet-lid. Om 13.30 uur werd het startsein voor de drive gegeven en na zes rondes bridgen bleek dat het paar Herman Blankvoort en Hans van Riel de winnaars waren. Zij namen uit handen van organisator Liesbeth Boerkamp een prijs(je) in ontvangst. “Na een glaasje bubbels werd de middag afgesloten met een buffet met Italiaanse gerechten. Het mag zeker een zeer geslaagde middag genoemd worden”, zo stelt de bridgeclub. Voor de volledige uitslag zie www.bridgeclub-dalfsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.