Dutch Open Sambo en Karate in de Trefkoele+

DALFSEN/OMMEN – Budo Promotion Ommen houdt op zaterdag 11 maart voor de dertigste keer het DSI Dutch Open Sambo en Karate in de Trefkoele + in Dalfsen.

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen van het kampioenschap over de twee verschillende vechtsportdisciplines, waar wederom zo’n vierhonderd deelnemers zullen strijden voor een ereplaats op het podium. Naast deelnemers uit Nederland doen er ook teams uit onder andere Letland, Sri-Lanka, Schotland, Israël en Litouwen mee.
Sambo is een uit het Oostblok afkomstige krijgsvorm; een mix van judo en worstelen gecombineerd met vele been- en armtechnieken. De deelnemers aan het kampioenschap karate gaan de strijd met elkaar aan op onderdelen als kata (vast patroon van bewegingen) en fights (sparren).
Iedereen is welkom. Het Dutch Open Sambo en Karate duurt van 9.00 tot ongeveer 18.00 uur. De entree is gratis. 

www.budopromotionommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.