Dutch Open Sambo en Karate in de Trefkoele

Veel strijd afgelopen zaterdag in de Trefkoele+ in Dalfsen. Tijdens de Dutch Open Sambo en Karate werd fel om de podiumplekken gestreden.

DALFSEN/OMMEN – Afgelopen zaterdag werden in de Trefkoele in Dalfsen de DSI Dutch Open Sambo en Karate wedstrijden gehouden.

Deze wedstrijden in twee verschillende vechtsport disciplines – georganiseerd door Promotion Ommen – werden voor de dertigste keer in de Trefkoele afgewerkt. Ruim vier honderd deelnemers hadden zich hier voor aangemeld en streden voor ereplaatsen op het podium.

Internationaal

Naast deelnemers uit Nederland deden er ook teams uit onder andere Letland, Sri-Lanka, Schotland, Israël en Litouwen mee. Sambo is een uit het Oostblok afkomstige krijgsvorm; een mix van judo en worstelen gecombineerd met vele been- en armtechnieken. De deelnemers aan het kampioenschap karate gingen de strijd met elkaar aan op onderdelen als kata (vast patroon van bewegingen) en fights (sparren). Gedurende de gehele dag, van 9.00 tot 18.00 uur was er grote belangstelling voor deze Open Nederlandse kampioenschappen. De entree was gratis.

Tekst/Foto’s Evert Jan Goos

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.