Digitale nalatenschap

NIEUWLEUSEN – Op donderdag 30 maart is er een workshop bij de bibliotheek in De Spil met het onderwerp: digitale nalatenschap. Brandon Kwey van Digital Life Legacy geeft een presentatie met daarin voorbeelden en allerlei praktische tips. Het is een levendige presentatie waarin emotie en humor elkaar afwisselen. De materie zet de deelnemers aan het denken en is vooral bedoeld om bewustwording te creëren. Vragen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: kan en mag je namens of op verzoek van de nabestaanden de vinger van een overledene gebruiken om diens telefoon te ontgrendelen? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop voor alle contacten als zij de code niet weten? Het begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via

www.bibliotheekdalfsen.nl/digitalenalatenschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.