Dalfsen zwerfafval vrij

0252622_foto_voor_bij_persbericht_Dalfsen_zwerfafval_vrij.JPG
.

DALFSEN – In het kader van de landelijke opschoondag op zaterdag 18 maart kunnen belangstellenden bij de Trefkoele een prikstok en een vuilniszak ophalen. Dit is mogelijk tussen 14.00 en 16.00 uur.

De actie is een samenwerking tussen Groen Gebogen en Trefkoele . Beide willen dat de omgeving schoon is voor mensen, dieren als ook voor het milieu. Zwerfafval vervuilt en trekt ongedierte aan. Dieren eten het afval op of raken er in verstrikt. Daarnaast draagt een schone omgeving bij aan leefplezier in de buurt, een goede gezondheid en de manier waarop we veiligheid ervaren op straat.
Met name de basisschoolkinderen worden opgeroepen om mee te helpen. Ook kinderburgemeester Benthe Dijkman is van de partij. Het is een leuke en waardevolle activiteit waarbij de deelnemers na afloop ook nog eens beloond worden met limonade of lekkere warme chocomel. Zie ook

www.nederlandschoon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.