Cheque van 3000 euro voor Huntington

0253168_Huntington.jpg
.

OMMEN – Woensdag 15 maart overhandigde Martijn Lamberink van Camping en Chaletpark Bergzicht een cheque aan Manon Maag van het campagneteam Huntington.

De familie Lamberink kent Mannie Bartels en Marja Boerman uit Ommen die de ziekte van Huntington helaas in de familie hebben. Ziekte van Huntington is een erfelijke hersenaandoening en uit zich in o.a. onwillekeurige bewegingen die langzaam verergeren, verstandelijke achteruitgang en het kan leiden tot verschillende psychische symptomen. De eerste symptomen openbaren zicht meestal tussen de 35 en 45 jaar. Er is nog geen behandeling om deze ziekte te genezen of het verloop af te remmen.

Meer onderzoek

Camping en Chaletpark Bergzicht zamelt elk jaar geld in voor een goed doel door een collectebus en diverse acties. In 2022 was campagneteam Huntington het goede doel en er is, met hulp van alle gasten, maar liefst 3000 euro opgehaald. Mannie Bartels, Marja Boerman en Manon Maag van het campagneteam Huntington zijn hier zeer dankbaar voor. Voor 2023 blijft campagneteam Huntington het goede doel van Camping en Chaletpark Bergzicht omdat er nog zoveel meer onderzoek nodig is naar deze ziekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.