Alpha-cursus van start

DALFSEN – Op 16 maart start er weer een gratis Alpha-cursus in De Bovenkamer aan de Hessenweg 16 in Dalfsen. De deelnemers leren van alles over het christelijke geloof en iedereen is welkom om mee te doen.
Op een laagdrempelige en gezellige manier kan men hier de basis van het christelijk geloof ontdekken. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan, vragen te stellen en ideeën te delen. Iedere avond start met een maaltijd. De cursus omvat tien avonden en een kort weekend. Neem voor meer informatie en/of aanmelding contact op met Anja Visscher, alphacursusdalfsen@gmail.com

www.alpha-cursus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.