Zonnebloem zoekt bestuursleden

REGIO – Regionale Zonnebloemafdeling De Vechtstreek is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. Er wordt met name gezocht naar vrijwilligers met een neusje voor bestuurswerk die zich in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Er is vooral behoefte aan een penningmeester die een aantal afdelingen ondersteunt. Tot deze regio behoren onder meer Dedemsvaart/Balkbrug, Lemelerveld, Luttenberg, Hardenberg, Mariënheem en Ommen. Geïnteresseerden met financiële/bestuurlijke kwaliteiten kunnen zich aanmelden voor een kennismaking bij: Mw. J. Broekhuis: jannybroekhuis2017@gmail.com. Zie ook: www.zonnebloem.nl en zoek op De Vechtstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.